Ngannou se vratio, pobjedu posvetio preminulom sinu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second
Svoj dugo očekivani povratak u MMA kavez sinoć je imao Francis Ngannou. Već odavno je Francis potpisao za PFL, no s obzirom na to da se u posljednje vrijeme bavio boksom, debitirati u organizaciji jednostavno nije stigao. U MMA-u je prije sinoćnjeg meča nastupio još u prvom mjesecu 2022. godine kada je pobijedio Ciryla Ganea. Organizacija mu je u prvom meču ponudila ogromnog Renana Ferreiru, brazilskog borca od 203 centimetra, tako da je uistinu bilo neobično vidjeti Ngannoua kao manjeg čovjeka unutar kaveza. Srušio je Francis brazilskog gorostasa, a Ferreira je iz donje pozicije jednom čak pokušao i ‘‘trokut‘‘, međutim, Francis je u toj situaciji ostao miran te se bez većih poteškoća izvukao iz toga. No, ono što je uslijedilo, nikako nije bilo dobro za Ferrieru. Ngannou mu je iz gornje pozicije počeo nanositi udarce, a ubrzo se vidjelo da to neće potrajati. Ferreira je praktički već spavao, a Ngannou je nemilosrdno udarao.
Sudac je uskočio nekoliko udaraca prekasno, no nadamo se da Ferreira neće imati posljedice zbog toga. Nakon pobjede, uslijedila je vrlo emotivna reakcija i govor posvećen njegovom pokojnom sinčiću: “Stalno su mi govorili da sam opasan tip, a i sam sam počeo vjerovati u to. Nedavno sam saznao da to nisam. Život vam može priuštiti trenutke od kojih ste nastojali pobjeći, udari vas time u lice. To je nešto što nikada nisam zamišljao. Nikada nisam znao kakav je to osjećaj. Ljudi iz suosjećanja pokušavaju shvatiti kakav je to osjećaj, no ja to ne mogu opisati”, rekao je Ngannou nakon borbe.
“Bilo je teško. To je jedna od stvari za koju se uvijek pitate kada će završiti. Možda nikada neće završiti. Možda ćete naučiti živjeti s tim, ali mislim da nemam toliko vremena da to prebolim. Cijeli životni vijek nije dovoljan da prežalim. Ovo je novi način života”, dodao je, pa priznao da je gubitak sina nešto s čim će se nositi do kraja života: “Nažalost, pobjeda mi ne odnosi ovaj izazov. Izazov je i dalje tu. Najveći izazov zbog kojega nikada više neću biti ista osoba kada ulazim ovdje. Ovom borbom sam si dokazao da i dalje to imam. Mogu se nositi s borbom, pritiskom tokom tjedna borbe, medijima i ostalom”, zaključio je Francis.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pronađeno tijelo nestalog hrvatskog državljanina Đure Topića

Tijelo hrvatskog državljanina Đure Topića, koji je nestao prije nekoliko dana, pronađeno je u subotu, doznaje se iz hrvatskog veleposlanstva u Bruxellesu. Đuro Topić, iz mjesta Alsdorf kod Aachena u Njemačkoj nestao je u petak, 11. listopada, kada je otišao u ribolov na rijeci koja se nalazi na tromeđi Njemačke, […]

Pretplatite se