BiH luka koja može biti alternativa Pločama

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Luka Brčko se pojavila kao alternativa tom prvobitnom pravcu kojim se transportirala roba. Perica Josić, direktor Luke Brčko, kaže da ova luka definitivno ima kapaciteta i da je spremna za veliku količinu pretovara. Nada se da u budućnosti neće biti alternativa nego prvo rješenje.

Trenutno se rade promjene ruta opskrbljivanja i sve ovisi o rješenja prekomorskih kompanija čiji brodovi su dovozili robu do Luke Ploče. Sada je pitanje hoće li ti brodovi i dalje ići na Luku Ploče, hoće li ići na Split, ili eventualno na Konstancu.

Ako se svi ti brodovi preusmjere na Konstancu (luka u Rumunjskoj), onda je logično rješenje da će sve te robe biti pretovarene preko Luke Brčko,  kazao je Josić za RTV HIT. Dodao je da su u stalnom kontaktu s komitentima i da su na dobrom putu da se to i ostvari.

U nekih šest mjeseci ja mislim da će nekih sto tisuća tona robe doći u Luku Brčko, dodao je. Josić je najavio da već od ponedjeljka počinje pretovar tri tisuće tone iz Zenice koje idu za izvoz, kao i uvoz tisuću tona antracita za Lukavac. Kako je objasnio, te količine su dio planiranog pretovara Luke Brčko za tekuću godinu.

 

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ngannou se vratio, pobjedu posvetio preminulom sinu

Svoj dugo očekivani povratak u MMA kavez sinoć je imao Francis Ngannou. Već odavno je Francis potpisao za PFL, no s obzirom na to da se u posljednje vrijeme bavio boksom, debitirati u organizaciji jednostavno nije stigao. U MMA-u je prije sinoćnjeg meča nastupio još u prvom mjesecu 2022. godine […]

Pretplatite se