Tomislavgradski šahisti se vratili u Prvu ligu Herceg Bosne!

Domagoj
0 0
Read Time:41 Second

Pobjednik 6. ekipnog natjecanja Druge šahovske lige za seniore Šahovskog saveza Herceg-Bosne je ŠK “Orašje” iz Orašja i ovim uspjehom je osigurao nastup u Prvoj ligi Šahovskog saveza Herceg-Bosne za 2023. godinu, kao i drugoplasirani HŠK „TOMISLAV“ iz Tomislavgrada. Treće mjesto osvojio je ŠK “Novi Travnik”.

 

Za Tomislav su igrali: Ante Čulo, Tihomir Marković, Ivan Duvnjak, Dervo Bašić, Ilija Sliško i Ante Duvnjak.

U Drugoj ligi za seniore sudjelovalo je 5 klubova: HŠK „KUPRES“ Kupres, ŠK „ORAŠJE“ Orašje, HŠK „ZRINJSKI“ Mostar, HŠK „TOMISLAV“ Tomislavgrad i ŠK „NOVI TRAVNIK“ Novi Travnik, koji su odigrali 5 kola po Bergerovom sustavu s tempom igre 60 minuta za cijelu partiju. Igrali su u sastavu: 6 seniora (uz 4 rezerve). Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za lokalnu rejting listu Šahovskog saveza Herceg-Bosna, navode u HŠK Tomislav.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Akademik Josip Pečarić u četvrtak predstavlja knjigu u Tomislavgradu

U četvrtak 25. kolovoza u 18.00 sati u prostorijama skupštinske dvorane u Tomislavgradu, akademik Josip Pečarić će održati predstavljanje svoje knjige „Ja sam pobjednik Nikola Štedul“. Akademik Josip Pečarić, matematičar svjetske klase, koji je objavio preko 970 znanstvenih radova u najprestižnijim svjetskim znanstvenim časopisima hrvatskoj javnosti je poznat kao domoljub […]

Pretplatite se