Dalić odlučio aktivirati pretpoziv još jednom mladom igraču

admin
0 0
Read Time:39 Second
Za iduću reprezentativnu akciju izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv Martinu Baturini, inače članu Hrvatske U21 i veznom igraču zagrebačkog Dinama.

Baturini će ovo biti prvo okupljanje sa seniorskom reprezentacijom, dok je za mlađe uzrasne kategorije nastupio 23 puta, uključujući trinaest nastupa za U21 reprezentaciju.

Ispred Hrvatske su odlučujuće, posljednje dvije utakmice u skupini D kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo kojem je iduće godine domaćin Njemačka.

Hrvatska će prvo gostovati kod Latvije 18. studenoga, dok potom u Zagrebu igra protiv Armenije 21. studenoga.

Trenutačno Hrvatska ima deset bodova, kao i Wales, nakon šest odigranih utakmica. Vodeća je Turska koja je nakon sedam utakmica skupila 16 bodova i osigurala je proboj na Euro. Iza Hrvatske su Armenija sa sedam te Latvija koja ima tri boda.

jabuka.tv Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Preko 20 milijuna KM za isplatu naknada osobama s invaliditetom

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike unijelo je naloge za isplate listopadskih naknada osobama sa invaliditetom u ukupnom iznosu od 20.650.381,47 KM. Federalno ministarstvo financija naloge pušta od 10. studenog. Podsjećamo da je usvajanjem rebalansa omogućeno nesmetano isplaćivanje ovih naknada te da će one biti isplaćivane u kontinuitetu, bez ikakvih […]

Pretplatite se