Talijanski sudac izbačen iz Lige prvaka: Prijetio smrću nogometašu!?

admin
0 0
Read Time:51 Second
Talijanski sudac Fabio Maresca (43) skinut je s popisa sudaca koji su trebali suditi ovo kolo Lige prvaka.
UEFA je poznatog talijanskog suca maknula jer je, kako pišu talijanski mediji, navodno prijetio smrću igraču Al Arabija i to za vrijeme utakmice protiv Kuwaita. Maresca inače sudi utakmice talijanskog prvenstva, ali i europske susrete, no ovakav incident u drugoj državi nije prošao neopaženo jer su odmah nakon što je utakmica završena predstavnici Al Arabija optužili Marescu za prijetnje smrću.
Nije poznato što je Maresca točno izgovorio u sukobu s Khaledom Al Murshedom, ali UEFA je Talijana maknula s pozicije četvrtog suca na utakmici PSV-a protiv Sportinga. Njegove dužnosti u Eindhovenu preuzet će Daniele Doveri. Zanimljivo je da Maresca, osim što je poznati sudac, radi i kao vatrogasac.
Također, ušao je u povijest kao prvi sudac u Italiji koji je dosudio penal uz pomoć VAR-a. Bilo je to 19. kolovoza 2017. na utakmici između Juventusa i Cagliarija, kada je penal izborio bivši igrač Hajduka i Dinama, Duje Čop, nakon prekršaja Alexa Sandra.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kod Gruda i Ljubuškog spriječeno krijumčarenje 31 migranta

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine, 27. rujna 2024. godine, spriječili su krijumčarenje 32 stranih državljana Turske, Sirije i Kine u tri odvojena slučaja. U prvom slučaju prilikom nadzora državne granice u graničnom pojasu na području grad Ljubuškog spriječeno je krijumčarenje 29 državljana Turske. U vezu s ovim krijumčarenjem dovodi […]

Pretplatite se