Poznati rukometaš osumnjičen zbog nasilja u obitelji i držanja oružja

admin
0 0
Read Time:44 Second
D.B. optužen je zbog nasilja u obitelji i nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih stvari.

Osumnjičeni D.B. priveden je zbog kaznenog djela nasilje u obitelji i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih stvari. Pritvor je podnesen zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i opasnosti da će ponoviti kaznena djela , potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke.

Bljesak.info doznaje kako je riječ o Denisu Buntiću, nekadašnjem rukometašu i reprezentativcu Hrvatske koji je, ispitan u subotu kada je podnesen Prijedlog za određivanje pritvora jer je fizički napao suprugu i nanio joj ozljede.

Sporni događaj se odvio u petak u Ljubuškom. U njegovoj kući je, neslužbeno doznajemo, pronađena veća količina oružja koja uključuje automatske puške, zolje i streljivo.

Denis Buntić se od reprezentativne karijere oprostio 2018. godine. U hrvatskom dresu osvojio je dva svjetska srebra, europsko srebro i broncu te olimpijsku broncu 2012.

www.jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Povrat troškova za potpomognutu oplodnju do srpnja tražila 102 para, a zahtjev za odobrenje postupka predalo još 166 njih

U proteklih nekoliko mjeseci 166 parova predalo je zahtjev Zavodu za zdravstveno osiguranje i reosiguranje FBiH za suglasnost za odobrenje postupka biomedicinski potpomognute oplodnje (BPMO) u nekoj od ovlaštenih zdravstvenih ustanova u Federaciji BiH, javlja portal Večernjeg lista BiH. U tom istom razdoblju 102 para već su obavila postupak te […]

Pretplatite se