Hrvatska na startu Svjetskog prvenstva izgubila od Tajlanda

admin
0 0
Read Time:45 Second
Naslov prvaka brani Portugal kao jedna od sedam europskih selekcija na ovom turniru.
Drugi put u svojoj povijesti na završnom turniru nastupa i reprezentacija Hrvatske koja se nalazi u skupini B uz Brazil, Tajland i Kubu. Iz šest skupina po dvije reprezentacije će ići u nokaut fazu i četiri najbolje trećeplasirane. Na startu turnira Hrvatska je poražena od Tajlanda 1:2.
Hrvatska je imala nekoliko situacija da dođe do prednosti, ali je onda Jelovčić izgubio loptu, dodao je loptu u noge Phalaphrueku ovaj kombinira sa Osamanmusom, najvećom zvijezdom ove selekcije koji pogađa za 0:1.
U posljednjih pet minuta prvog poluvremena golman Tajlanda Senbat je imao nekoliko sjajnih intervencija. Posao reprezentaciji Hrvatske je otežao Jungwongsuk golom za 0:2. Sekulić je uspio smanjiti na 1:2, ali je Hrvatska izgubila.
U drugom kolu Hrvatska će igrati protiv Brazila i nakon današnjeg poraza će teško do drugog mjesta u skupini.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Sloboda u sudačkoj nadoknadi otkinula Veležu dva boda

Utakmica šestog kola WWin lige Bosne i Hercegovine između Slobode i Veleža završila je rezultatom 1:1, a drama na Tušnju trajala je do posljednjih trenutaka. Velež je poveo u 32. minuti nakon odlične akcije. Tino Blaž Lauš je centrirao s lijeve strane, a najviši u skoku bio je Dino Halilović, […]

Pretplatite se