BETLEHEMSKO SVJETLO STIGLO U MOSTAR

admin
0 0
Read Time:32 Second

Odred izviđača “Radobolja” već dvadeset godina zaredom donosi “Betlehemsko svjetlo mira” u Mostar. Svijeću upaljenu u Betlehemu mostarski izviđači su preuzeli od splitskog skautskog zbora i donijeli u svoje prostorije odakle svijeća nastavlja svoj put prema brojnim župama u Bosni i Hercegovini donoseći tako radost u obiteljske domove.

U Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosača upriličen je humanitarni koncert povodom dolaska Betlehemskog svjetla u Mostar. Prihod od koncerta je namijenjen udruzi “Gledaj srcem”.

Sudjelovalo je više od 20 izvođača. Cilj manifestacije je prenijeti svjetlost u obiteljske domove promičući tako na simboličan način mir, nadu, slogu iljubav među ljudima. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

HKK Tomislav Jako Bau slavio protiv Rame

Seniori  HKK Tomislav Jako Bau u 9. kolu lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne svladali su goste iz Rame rezultatom 66:56. Već u prvoj četvrtini tomislavgradski košarkaši imali su vodstvo od +12, ali u nastavku utakmice gosti se izjednačuju te duga četvrtina završava neriješenim rezultatom 35:35. HKK Tomislav u trećoj četvrtini  ponovno […]

Pretplatite se