BOŽIĆNA RADIONICA ZA DJECU – ADVENT U KUPRESU

admin
0 0
Read Time:49 Second

Vrijeme pripreme za Božić najljepši je dio godine kojemu se posebno raduju djeca. U sklopu “Adventa u Kupresu” Hrvatski dom Kupres organizirao je božićnu radionicu za djecu predškolskog uzrasta na temu Božić.

S djecom predškolskog uzrasta mnogo vremena provode njihove odgajateljice koje ističu kako radionice ovakvog tipa potiču djecu na kreativnost i razvoj samostalnosti, motorike i socijalizacije.

Kada je riječ o predškolskom obrazovanju u Kupresu će doći do velike promjene jer će Kupres dobiti novi Dječji vrtić zbog povećanog broja zahtjeva za smještaj djece u vrtić, dotrajalosti i loših prostornih uvjeta odavno se javila potreba za ovim korakom.

Izrađene i ukrašene božićne jelke će nakon ove radionice biti i izložene u prostorijama Hrvatskoga doma.

Na radionici su se djeca upoznala s blagdanskim običajima kroz ukrase koje su izrađivali, kroz njih učili koristeći različite materijale, uživali i dobro se zabavili u moru šljokica i šarenila, a za našu televiziju zapjevali su i tradicionalni bećarac.

Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uspješno završen SMART Campus Hackathon by SUMIT 2023.

U organizaciji Centra za informacijske tehnologije – SUMIT na Sveučilištu u Mostaru održan je SMART Campus Hackathon by SUMIT 2023. Natjecanje su uvodnim obraćanjem otvorili prof. dr. sc. Boris Crnokić voditelj Ureda za projekte SUM-a te doc. dr. sc. Daniel Vasić, voditelj projekta Smart Campus. Ovogodišnji inovativni Hackathon privukao je studente tehničkih […]

Pretplatite se