Zimsko kupanje na izvoru rijeke Šuice

admin
0 0
Read Time:56 Second

Boro Stipić iz Šuice pored Tomislavgrada, s adresom u Zagrebu, za vikend se okupao u planinskom jezeru Blizanci-Stržanj na 1.000 metara n/v koje se nalazi na izvoru rijeke Šuice pored istoimenog mjesta.

Kako su istaknuli njegovi sumještani, temperatura vode za Boru bila j ugodnih 7 stupnjeva Celzijevih.

Malo je onih koji se odvaže ući u vodu zimi, a našem Bori skidam kapu i čestitam…Bravo! Zdrav bio, zdravo tijelo i duh sačuvao i dugo poživio, prenijeli su svoje dojmove Šujicani.

Inače, u Stržanju su dva planinska jezeraSamac i Blizanci udaljeni svega stotinjak metara jedno od drugog gdje prevladava prekrasna priroda, šuma i ugodan ambijent u svako godišnje doba, javlja Fena.

Nažalost, ova jezera u ljetnim mjesecima presuše pa je Boro iskoristio ovo zimsko vrijeme za kupanje.

Svi koji poznaju Boru znaju da je strastveni sportaš, ljubitelj prirode, planinar, maratonac, direktor Zagrebačkog Maratona, pokretač i voditelj Šujičkog polumaratona, kojeg više, nažalost, nema, a puno je značio Šujici.

Tko zna što se Bori ‘mota po glavi’ možda u budućnosti organizira zimsko kupanje u Stržanju… Mi Šuičani sigurno ćemo dati podršku, poručili su mještani, zaključuje Fena.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Spremnik goriva jeftiniji 50 KM, ali cijene svega ostalog rastu

Poskupljenja su mjesecima opravdavana visokom cijenom goriva, no kad su cijene goriva počele padati, cijene robe ostale su iste ili su pak nastavile rasti. U odnosu na prošlogodišnji rekord, litra dizela trenutačno je u prosjeku jeftinija za 0,96, a benzina za 1 KM. To znači da vozači pun spremnik od […]

Pretplatite se