Murphy odlazi, objavljeno tko je novi američki veleposlanik u BiH

admin
0 0
Read Time:41 Second

Imenovan je novi američki veleposlanik u Bosni i Hercegovini – to je diplomat koji je veliki broj godina sluzbovao u regiji zapadnog Balkana, između ostalog i u Crnoj Gori u kojoj je obavljao odgovornu dužnost u veleposlanstvu u Podgorici.

Predsjedništvo BlH na svojoj sjednici još prije nekoliko tjedana dalo agreman novoimenovanom veleposlaniku.

Veleposlanik se trenutno nalazi u svojoj zemlji na pripremama za preuzimanje nove dužnosti, što znači da trenutni veleposlanik u BiH, Michael Murphy broji posljednje veleposlaničke dane u Sarajevu. Prema informacijama koje smo dobili, radi se o Douglasu Jonesu.

Douglas D. Jones je preuzeo svoje dužnosti kao zamjenik pomoćnika državnog tajnika za europska i euroazijska pitanja u rujnu 2021. On nadgleda europsku sigurnost, uključujući NATO, OEBS i kontrolu konvencionalnog naoružanja, Sjevernu Europu, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Irsku i nordijske i baltičke zemlje, kao i arktičku sigurnost.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Donosi se zakon o socijalnim uslugama te uvodi red u evidencije nezaposlenih osoba

Zastupnički dom Parlamenta FBiH po skraćenoj je proceduri usvojio zakon o izmjenama i dopunama Zakona o materijalnoj potpori obiteljima s djecom. Odobri li taj zakon Dom naroda, koji bi uskoro trebao zasjedati, u FBiH će biti napravljen značajan iskorak u zaštiti obitelji s djecom. Ministarstvo rada i socijalne politike je, […]

Pretplatite se