Potpisan ugovor o koncesiji za izgradnju fotonaponske solarne elektrane u Livnu

admin
0 0
Read Time:34 Second

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije u ponedjeljak je potpisan ugovor između Vlade Hercegbosanske županije kao koncesora i tvrtke “SOLAR PARK –LIVNO” d.o.o. Livno kao koncesionara.
Ugovor je ispred Vlade Hercegbosanske županije potpisala ministrica gospodarstva Hercegbosanske županije Dijana Puzigaća, a ispred tvrtke “SOLAR PARK – LIVNO” d.o.o. Livno direktorica društva Nikolina Tokić.

Koncesionaru je dodijeljena koncesija za izgradnju fotonaponske solarne elektrane “NAŠE SUNCE” ukupne instalirane snage 4×25 MW, u cilju korištenja solarnog – potencijala za proizvodnju električne energije na lokalitetu “ORLOVAČA” grad Livno.
Jednokratna koncesijska naknada u iznosu od 23.899,30 KM, a godišnja koncesijska naknada obračunavati će se u iznosu od 2% od ukupnog bruto prihoda ostvarenog proizvodnjom električne energije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Unatoč svim preduvjetima, poljoprivredna proizvodnja u Federaciji BiH mnogo manja od potreba

Promatrano po skupinama usjeva u proljetnoj i jesenskoj sjetvi, bilježi se pad zasijanih površina kod žita i industrijskog bilja, a povećanje kod povrtnog bilja. Konstantan rast cijena hrane u Bosni i Hercegovini najvećim dijelom posljedica je nedovoljne domaće proizvodnje, piše Večernji list BiH. Budući da ova zemlja većinu poljoprivrednih proizvoda, […]

Pretplatite se