MALENA ADISA PRVI PUT ROĐENDAN PROSLAVILA UZ TORTU

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Posjetili smo obitelj Durmišević iz Glamoča i odnijeli im drugi paket pomoći koji su prikupili dobri ljudi koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji.

Također uz tortu i poklone proslavili smo rođendan s najmlađom djevojčicom Adisom Durmišević kojoj je ovo možda i prvu put da svoj rođendan proslavlja uz tortu koju je poklonila Ana Barać Duvnjak iz Livna.

Posjetimo, obitelj Durmišević, točnije njih 6  živi u veoma lošim uvjetima u kući koja nije njihova, krov prokišnjava, dimnjak vraća dim u kuću a žive samo od socijalne pomoći za djevojčice. Naime, roditelji su nezaposleni a otac ima težak oblik oštećenja kičme. Tri djevojčice idu u školu i dobre su učenice.

Ekipa PROTV organizirala je humanitarnu akciju za ovu obitelj u cilju da se pomogne ovoj obitelji i ovom prekrasnim djevojčicama. Već ranije odnijeli smo prvi paket pomoći s hranom i odjećom za djevojčice te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju.

Također posjetili smo socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb općine Glamoč koja nam je detaljnije opisala kako i na koji način je ova obitelj korisnik Centra. Kako je izgledao posjet obitelji Durmišević i razgovor s Emirom Karačom pogledajte u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Brekalov agent: Nije realno da ostane u Hajduku, došao je zbog reprezentacije

Josip Brekalo od ponedjeljka je i službeno novi igrač Hajduka. Krilni igrač Fiorentine stigao je na šestomjesečnu posudbu, a transfer je prokomentirao i njegov agent Andy Bara. Josip je došao tu da se izbori za hrvatsku reprezentaciju, mislio je da mu je to najbolji potez za karijeru u ovom trenutku. […]

Pretplatite se