Brekalov agent: Nije realno da ostane u Hajduku, došao je zbog reprezentacije

admin
0 0
Read Time:50 Second
Josip Brekalo od ponedjeljka je i službeno novi igrač Hajduka.

Krilni igrač Fiorentine stigao je na šestomjesečnu posudbu, a transfer je prokomentirao i njegov agent Andy Bara.

Josip je došao tu da se izbori za hrvatsku reprezentaciju, mislio je da mu je to najbolji potez za karijeru u ovom trenutku. Došao je u klub u kojem će sigurno igrati i koji dobro poznaje.

Svi znaju sve o svemu što se Dinama tiče i to ne bih puno komentirao. Josip je Hrvat i hrvatski reprezentativac, normalno da mu godi bilo gdje u Hrvatskoj da ga ljudi emotivno i lijepo doživljavaju, rekao je za Dnevnik Nove TV Andy Bara, te dodao:

On je dobar dečko iz dobre obitelji, dat će sve od sebe gdje god da igra. Po meni nije realno da Josip ostane u Hajduku i nakon ljeta. Njegova primanja su daleko iznad onog što može platiti bilo koji hrvatski klub. Posudba je do ljeta. Što se može poslije dogoditi, ne znam, kazao je Bara.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH konačno kreće na put ka članstvu u Eurotransplantu: Brojni će imati veće šanse za izlječenje

Postignut je dogovor entitetskih ministara zdravstva i ministrice civilnih poslova Bosne i Hercegovine o upućivanju pisma namjere namjeri pristupanja BiH Eurotransplantu, čime BiH konačno kreće na svoj put ka članstvu u Međunarodnoj fondaciji za razmjenu organa, priopćio je državni zastupnik Saša Magazinović čija je zastupnička inicijativa kojom se zadužuje Vijeće […]

Pretplatite se