GODINE SU SAMO BROJ ZA IGRAČE STOLNOG TENISA

admin
0 0
Read Time:43 Second

Stolnoteniski klub Prozor – Rama organizirao je tradicionalni međunarodni turnir u stolnom tenisu “Rama open 2023.” Turnir se održao u sportskoj dvorani a naša ekipa je provjerila od kuda sve dolaze natjecatelji i što ih je ponukalo na bavljenje ovim sportom.

Na turniru je sudjelovao veliki broj veterana a da su godine samo broj dokazuje natjecatelj koji ima preko 80 godina. Svojim primjerom pokazuje važnost baljenja sportom u svrhu zdravog i dugog života.

Stolni tenis je nevjerojatno brza igra koja unapređuje mentalne i fizičke sposobnosti igrača i pruža brojne dobrobiti. Mogućnost ozljeda je svedena na minimum tako da stolni tenis mogu igrati igrači svih uzrasta od mlađe dobi pa do duboke starosti.

Osim što ima dokazane učinke na zdravlje ovo je ujedno i zabavan sport koji potiče na druženje i može se igrati tijekom cijele godine. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Još nije kasno, ovo su jednostavni trikovi kojima ćete zaštiti svoj automobil zimi

Zima je već dobrano počela i temperature su spuštaju ispod ništice, ali i dalje nije kasno da se pobrinete za svog limenog ljubimca.  Zima može biti gadno vrijeme za automobile jer donosi hladnoću koja mogu smrznuti i razbiti brtve na vratima, dok sol na cestama može doći u razne dijelove, […]

Pretplatite se