Povećanje cijene električne energije za domaćinstva

admin
0 0
Read Time:32 Second

Regulatorna komisija za energiju u FBiH (FERK) danas je jednoglasno usvojila da će cijene struje poskupjeti, a poskupljenje će početi od 1. kolovoza po prijedlogu Elektroprivrede BiH koju je FERK prihvatio.

Članovi Regulatorne komisije za energiju u FBiH (FERK) Sanela Pokrajčić, Samir Hadžihuseinović i Vesna Marić na današnjoj su redovnoj sjednici dali suglasnost na prijedlog Elektroprivrede BiH kojim su tražene nove, više cijene električne energije za kategorije domaćinstva i ostala potrošnja.

Prema tom prijedlogu koji je jednoglasno usvojen povećanje cijene struje za kategoriju domaćinstva iznosit će 10,04 posto, a za kategoriju ostala potrošnja 7,29 posto.

Zahtjev je, rečeno je, bio kompletan i u skladu s metodologijom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KUPRES: 30. SVEČANA SJEDNICA GLAVNOG ODBORA I SVIH SREDIŠNJIH TIJELA HVIDR-e HVO HERCEG-BOSNE

U povodu 30. godišnjice utemeljenja i djelovanja, u Kupresu je održana svečana sjednica Glavnog odbora i svih središnjih tijela HVIDR-e HVO-a Herceg Bosne. Polaganje vijenaca i paljenje svijeća su obavili članovi svih središnjih tijela HVIDR-e HVO-a Herceg-Bosne, članovi Glavnog odbora predsjedništva, Nadzornog odbora, Suda časti te dobitnici priznanja. O nastanku […]

Pretplatite se