Trik kako se brzo i jeftino riješiti kondenzacije na prozorima bez kupovine raznih odvlaživača

admin
0 0
Read Time:54 Second

Jednostavnim i besplatnim trikovima trenutačno se riješite kondenzacije na prozorima bez upotrebe odvlaživača. U pet sekundi nestaje neželjena kondenzacija, a sve što trebate već imate na svojim policama.

Postaje sve hladnije i dobro će vam doći trik kako se riješiti neželjene kondenzacije na prozorima u domu. Jedan od problema s kojim se mnogi ljudi susreću zimi je kondenzacija na prozorima, koja uzrokuje vlagu i unosi hladnoću u kuće i stanove, piše 24sata.hr.

Ovaj problem izaziva i nakupljanje vlage u prostorima u kojima boravite. Kondenzacija se taloži na prozorima na način da se vodena para skuplja na površini i daje onaj neugodni efekt pare i vlage. The Sun prenosi kako trik iz Facebook grupe stručnjakinje Mrs Hinch pomaže u ovome.

Prema nekim guruima za čišćenje, odgovor je jednostavan poput stavljanja posude sa soli na prozorske daske. Sol ima svojstvo apsorpcije i tako sprječava kondenzaciju na hladnim prozorima. Netko od članova grupe napomenuo je da na samo 10 minuta dva puta dnevno treba pustiti svježi zrak u prostoriju.

S ovim jednostavnim trikovima možete lako poboljšati kvalitetu života u svom domu.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Blokirano imenovanje generala, zastupnici HDZ-a BiH napustili sjednicu

Zastupnici HDZ-a BiH u Povjerenstvu za obranu i sigurnost PS BiH su napustili su sjednicu Povjerenstva kako bi blokirali usvajanje odluke o imenovanju generala Oružanih snaga BiH koju je prethodno usvojilo Predsjedništvo BiH. Sedma sjednica Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH je prekinuta radi nedostatka kvoruma, priopćeno je iz […]

Pretplatite se