Ravno dobiva novu prometnicu do granice s Hrvatskom

admin
0 0
Read Time:41 Second
Ugovor o izvođenju radova na izgradnji nove trase dionice ceste Zavala-Granica RH potpisali su u četvrtak općinski načelnik Andrija Šimunović i direktor HP Investing d.o.o Mostar Hasan Pekušić.

Vrijednost radova na dionici dugoj 10 kilometara iznosi 11.606.400 KM s PDV-om.

Planirani vremenski okvir ukupnog izvođenja radova na budućoj trasi je 15 mjeseci, a sredstva za ovaj projekt je osigurala Vlada Republike Hrvatske.

Također je potpisan i Ugovor o vršenju stručnog nadzora nad izvođenjem radova koji je općinski načelnik Andrija Šimunović potpisao s direktorom tvrtke IGH d.o.o Mostar Tomislav Vrljić, a vrijednost ovog Ugovora iznosi 436.585,50 KM s PDV-om.

Izgradnja ove prometnice pridonijeti će boljoj povezanosti općine Ravno i ovog dijela Bosne i Hercegovine prema jugu Republike Hrvatske, navodi se u priopćenju Općine Ravno.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Legalizacija kanabisa u BiH: Potrebno je da ovaj produkt kupuju u ljekarnama, a ne u mračnim parkovima

Konferencija na temu “Legalizacija kanabisa u medicinske svrhe – kako ubrzati proces?“ okupila je danas u zgradi Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u Sarajevu predstavnike brojnih institucija u BiH. Najsnažniji zagovarač inicijative legalizacije kanabisa u medicinske svrhe je poslanik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Saša Magazinović kazao je uoči […]

Pretplatite se