General Rojs ide na izbore sa svojom listom za dijasporu: Već ima predizborni “spot” koji je postao veliki hit na društvenim mrežama

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Bivši saborski zastupnik iz redova HDZ-a Ljubo Ćesić Rojs predao je svoju listu za Sabor. On će na izbore izaći kao nezavisni kandidat za dijasporu, za koju su predviđena tri mjesta Saboru. Iako tradicionalno ta mjesta odlaze HDZ-u zbog glasova iz Hercegovine, Rojs smatra kako će birači odabrati njega, piše Teleskop.hr.

Nikad neću izdati svoj hrvatski narod jer osluškujem bilo hrvatskog naroda, predsjednika Tuđmana i ministra Šuška – rekao je Rojs, a na pitanje tko je sve na listi rekao je ‘to su sve ugledni ljudi’. Kako je otkrio, riječ je o generalima i jednom zapovjedniku.

Utemeljitelji Hrvatske demokratske zajednice, mi smo svi utemeljitelji HDZ-a. General Ivan Tolj je bio na prostorima tada Herceg Bosne, glavni inspektor, general Ivan Kapular koji je došao iz Kanade. Najprije je branio u Vukovaru, zapovjednik pete gardijske brigade, četvrti je general Miljenko Galić – rekao je Rojs.

Iako je Ljubo Ćesić Rojs još uvijek član HDZ-a, doznajemo da član koji se kandidira na suprotnoj listi prestaje po sili statuta biti član HDZ-a. Generala bi tako moglo dočekati izbacivanje iz stranke nakon što DIP potvrdi liste.

Ljubo Ćesić Rojs ima i predizborni “spot” koji je postao hit na društvenim mrežama.

braniteljski portal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Stotine solarnih elektrana izgrađene u FBiH

U FBiH je do kraja 2023. godine instalirano 888 solarnih elektrana, 70 malih hidroelektrana te devet vjetroelektrana i četiri elektrane na bioplin. U Federaciji Bosne i Hercegovine, zaključno sa 2023. godinom instalirano je 888 solarnih elektrana ukupne instalirane snage 79.019 kW (kilovata), 70 malih hidroelektrana ukupne instalirane snage 75.130 kW, […]

Pretplatite se