Ljubuški dobio još jedan nacionalni spomenik

admin
0 0
Read Time:30 Second

Povjerenstvo za očuvanje nacionalnih spomenika BiH donijela je odluku o proglašenju graditeljske cjeline Kapetanovića dvorac i stambena kula u Vitini, grad Ljubuški, nacionalnim spomenikom BiH.

Na protekloj sjednici prema usvojenom dnevnom redu doneseno je devet odluka o neispunjavanju kriterija za proglašenje određenih dobara nacionalnim spomenikom, a koja su se nalazila na Popisu peticija Povjerenstva.

Nakon valorizacije, utvrđeno je da dobra nisu ispunila kriterije propisane Pravilnikom o kriterijima vrednovanja, podjeli i kategorizaciji nacionalnih spomenika, priopćeno je iz Povjerenstva.

Odluke su donijeli predsjedatelj Povjerenstva za očuvanje nacionalnih spomenika BiH Zoran Mikulić te članovi Faruk Kapidžić i Anđelina Ošap Gaćanović.

jabuka.tv

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Netflix smanjio cijenu pretplate za korisnike iz BiH

Foto:Pixabay.com Netflix je smanjio cijenu pretplate za korisnike iz Bosne i Hercegovine. Cijena osnovnog paketa sada iznosi 4,99 eura (oko 9,98 KM), standard 7,99 (oko 15,98 KM), a premium 9,99 eura (oko 19,98 KM). Podsjetimo, Netflix je najavio da će uskoro spriječiti dijeljenje šifre. poster – Iako naši uvjeti korištenja […]

Pretplatite se