Pogoršanje vremena u Bosni i Hercegovini

admin
0 0
Read Time:56 Second


Bosnu i Hercegovu s utorka na srijedu zahvatit će novo jače naoblačenje i pad temperatura. U višim područjima i na planinama očekuje se snijeg.U večernjim satimau srijedu i u nizinama centralne i istočne Bosne je moguća susnježica ili snijeg. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Krajem dana i tokom noći u Hercegovini i na jugozapadu Bosne jaka bura. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 12, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 14 stupnjeva.
U četvrtak u centralnim i istočnim područjima umjereno do pretežno oblačno, ponegdje je moguć i slabog snijeg. U ostalim dijelovima sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 stupnjeva.
U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i uglavnom vjetrovito u cijeloj zemlji. Jutarnja temperatura zraka od -2 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 stupnjeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U godini dana vrijednost prodaje na internetu porasla više od 300 posto

Novim Zakonom o unutarnjoj trgovini uređuje se internetska prodaja. Normiranje načina obavljanja trgovine na internetu doprinijet će smanjenju ‘sive ekonomije’ i registraciji novih gospodarskih subjekata u trgovini, kaže ministar Vujanović Online trgovina sve je prisutnija u BiH. Posredstvom državnih i privatnih pošti svakodnevno se na adrese bh. građana dostave tisuće […]

Pretplatite se