Várhelyi u posjeti BiH u ključnom trenutku za njen put ka Europskoj uniji

admin
0 0
Read Time:42 Second

Priopćenje

Sarajevo, 28. studenog (FENA) – Komesar Europske unije za susjedstvo i proširenje Olivér Várhelyi posjetit će Bosnu i Hercegovinu 28. i 29. studenog u ključnom trenutku za ulazak BiH u EU, nakon što je Europska komisija preporučila dodjelu kandidatskog statusa za BiH.

Komesar Várhelyi će se sastati s novim članovima Predsjedništva BiH i drugim službenicima u BiH kako bi razgovarali o sljedećim koracima i potrebnim reformama na putu BiH prema EU.

Prema službenoj najavi, Várhelyi će imati sastanke i u kontekstu podrške Europske unije Bosni i Hercegovini u upravljanju migracijama te će prisustvovati ceremoniji potpisivanja memoranduma o razumijevanju između Ministarstva sigurnosti BiH i Međunarodne organizacije za migracije (IOM) o pitanju dobrovoljnog i nedobrovoljnog  povratka.

Planirano je i da europski komesar posjeti FabLab, digitalni inovacijski hub koji je podržan kroz projekt EU4DigitalSME, najavljeno je iz Delegacije Europske unije u BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Livno Bus za vrijeme Adventa uvodi poseban ‘Christmas Bus’

Livno Bus za vrijeme Adventa u Livnu uvodi ‘Christmas Bus’ koji će biti ukrašen na poseban način, a koji će svaki vikend besplatno kružiti po gradu i prigradskim naseljima te pružati besplatan prijevoz do gradskog trga gdje će biti upriličen bogat blagdanski program. Kako ističu iz te livanjske tvrtke, na […]

Pretplatite se