Uskoro dječji vrtić u Šujici

admin
0 0
Read Time:47 Second

Na inicijativu Stipe Kelave i Tomislava Barišića Tomeka te uz potporu Općine Tomislavgrad i općinskog načelnika Ivana Buntića, u Šujici, u prostorijama zgrada gdje je nekada bila ambulanta Doma zdravlja Tomislavgrad, uskoro kreću radovi na izgradnji vrtića.

Inicijativa je pokrenuta prije par mjeseci i urodila je plodom pa će radovi na izgradnji vrtića uskoro početi. Prostor koji već godinama stoji prazan i neiskorišten dobit će novu namjenu, na radost sve djece koju će tu uslugu koristiti ali i na ponos svih Šujičana koji će ovime podići razinu urbanizacije svoga mjesta.

Prema procjeni, radovi na izgradnji trebali bi iznositi između 30 i 40 tisuća maraka, i s tim će se otvoriti prostor za roditelje koji su zaposleni a nema im tko čuvati djecu, da svoju djecu upišu u vrtić. Značajan je ovo pomak za Šujicu ali i Općinu Tomislavgrad i otvaranje prostora za daljnji rad i investicije u naselju Šujica, obavljeno je na Facebook stranici Šujica-Šuica.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Večeras promjena vremena: Temperature će pasti, stiže nam snijeg

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno vrijeme sa kišom. Padom temperature zraka tokom noći na nedjelju u Bosni će kiša postepeno prelaziti u susnježicu ili snijeg. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. U večernjim satima vjetar u Bosni mijenja smjer na sjever. Najniža […]

Pretplatite se