Večeras promjena vremena: Temperature će pasti, stiže nam snijeg

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno vrijeme sa kišom. Padom temperature zraka tokom noći na nedjelju u Bosni će kiša postepeno prelaziti u susnježicu ili snijeg.

Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. U večernjim satima vjetar u Bosni mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 celzija.

U Sarajevu oblačno, povremeno može padati slaba kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 13 celzija.
U nedjelju će u Bosni i Hercegovini biti oblačno. U Bosni sa susnježicom ili snijegom, u nizinama može padati i kiša. U Hercegovini većinom kiša, na planinama snijeg. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera.
U Hercegovini prije podne jugo, u jutarnjim satima sa jakim udarima. U drugom dijelu dana vjetar u Hercegovini mijenja smjer na sjever. Temperatura zraka uglavnom između 1 i 6 celzija, na jugu zemlje od 9 do 14.

U ponedjeljak će u Bosni i Hercegovini biti oblačno. U Bosni sa slabim snijegom ili susnježicom u jutarnjim i u večernjim satima. U Hercegovini slaba kiša. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu zemlje od 4 do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4, na jugu zemlje od 8 do 13 celzija.
U utorak će u Bosni biti oblačno sa slabim snijegom u jutarnjim satima. U Hercegovini oblačno prije podne, smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu zemlje od 4 do 8 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5, na jugu zemlje od 9 do 14 stepeni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

TURISTIČKA SEZONA Hercegovinu očekuje nedostatak radne snage, radnici stižu iz okruženja posebno iz dvije zemlje

Iako smo još u zimi, ugostitelji i turistički djelatnici u cijeloj Bosni i Hercegovini već su mislima u turističkoj sezoni. Treba se dobro pripremiti za ono što ih očekuje već od ranog proljeća. Ono što već duži niz godina muči ugostitelje je svakako nedostatak kvalificirane radne snage. Standard, tržišne cijene […]

Pretplatite se