GSS stanici HBŽ-a uručena vrijedna oprema

admin
0 0
Read Time:42 Second

Kroz projekt “Zajedno i sigurno”, gradonačelnik Grada Livna Darko Čodrić, uručio je GSS stanici HBŽ-a 14 komada goretex jakni i 14 komada tehničkih fliseva.

Projektom „Zajedno i sigurno” Gorska služba spašavanja stanica Hercegbosanske županije je poboljšala operativnu spremnost za djelovanje članova Gorske službe spašavanja u nepristupačnim uvjetima.

Naime, Gorska služba spašavanja je volonterska organizacija koja svoje djelovanje posvećuje spašavanju ljudi i materijalnih dobara u nepristupačnim uvjetima i prostorima u svim vremenskim uvjetima.

Ovim projektom podignuta je razina osobne spremnost, poboljšana je vidljivost same Gorske službe spašavanja i promoviran volonterski rad.

Kao doprinos projektu, GSS HBŽ-a je organizirao obuke za nove članove te na taj način ojačao strukturu i operativnu spremnost stanice.

Ukupna vrijednost projekta je 12 tisuća maraka od čega je Grad Livno sudjelovao s deset tisuća, a doprinos GSS HBŽ-a je dvije tisuće maraka.

GSS HBŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Otvorene prijave za Ljubuški Outdoor Festival 2023.

Otvorene su prijave za treći Ljubuški Outdoor Festival koji će se održati u svibnju. Natjecatelji se već uvelike pripremaju za nove sportske izazove u 2023. godini, pa su organizatori Ljubuškog Outdoor Festivala otvorili prijave. Treći LJOF održati će se u već tradicionalnom terminu krajem mjeseca svibnja, točnije od 25. do […]

Pretplatite se