Izdan nalog za Putinovo uhićenje

admin
0 0
Read Time:29 Second

Međunarodni kazneni sud u Haagu izdao je naloge za uhićenje Putina i njegove povjerenice za prava djece Marije Aleksejevne Lvove-Belove zbog “nezakonite deportacije ukrajinske djece”.

Predraspravni suci suda ocijenili su kako postoje opravdani razlozi vjerovati da svaki od dvoje osumnjičenika, dakle Putin i ruska povjerenica za prava djece, snose odgovornost za ratni zločin protupravne deportacije stanovništva i protuzakonitog premještanja stanovništva s okupiranih područja Ukrajine u Rusku Federaciju, na štetu ukrajinske djece, prenosi Index.hr.

Suci su razmatrali izdavanje tajnih naloga za uhićenje, ali su zaključili da njihovo objavljivanje može doprinijeti sprječavanju daljnjeg počinjenja zločina.

jabuka.tv 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Međugorje i Dubrovnik povezuju se pješačkom stazom dugom 120 km

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković organizirao je inicijalni sastanak oko realizacije projekta „Camino Dubrovnik“, pješačke turističko-hodočasničke staze u dužini od oko 120 kilometara od benediktinskog samostana sv. Jakova u Dubrovniku do crkve sv. Jakova u Međugorju. Naime, Bratovština sv. Jakova u Hrvatskoj, kao dio Nadbratovštine sv. Jakova iz Santiago de Compostele, […]

Pretplatite se