Biciklistička karavana krenula iz Mostara za Vukovar

admin
0 0
Read Time:57 Second

Više desetaka biciklista iz Mostara i Hercegovine zajedno s kolegama iz Županje krenulo je u petak iz ovoga hercegovačkog središta na biciklističku karavanu prema Vukovaru u znak prijateljstva i poštovanja prema žrtvi grada heroja.
Na 500 kilometara dugome putu priključit će im se biciklisti iz više općina u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a u svim tim središtima zapalit će svijeće i odati počast žrtvama i poginulim hrvatskim braniteljima.
Član organizacijskog odbora Toni Zorić rekao je kako 11. tradicionalna biciklistička karavana ove godine nosi naziv ‘Iz Hercegovine sa srcem’. Biciklisti će se zaustaviti u Kiseljaku, Žepču, Orašju, Županji te završiti svoju karavanu u Vukovaru.

“Prijateljstvo između gradova Mostara i Vukovara još jednom će biti povezano neraskidivom vezom, ne samo Mostara i Vukovara, već i svih mjesta kroz koje prolazi karavana”, rekao je Zorić.
Po njegovim riječima put će trajati pet dana. Bicikliste će u nekoliko općina u BiH ugostiti načelnici općina, a u Hrvatskoj prvi ljudi Županje i Grada Vukovara, Damir Juzbašić i Ivan Penava.
Po dolasku u Vukovar sudionici biciklističke karavane će se pokloniti žrtvama Ovčare i drugim stradalima u agresiji na grad heroj, te će uručiti prigodne darove domaćinima.

Hina

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

VIDEO: Svečanim mimohodom započela maturalna zabava učenika Srednje strukovne škole Tomislavgrad 2023.

Maturanti Srednje strukovne škole Tomislavgrad svečanim mimohodm od svoje škole do Hotela Tomislav započeli su svoju maturalnu večer. Proslavu su nastavili u hotelu uz glazbu domaćeg benda Afrodita. 99 maturanata u svečanim odorama prošetalo je ulicama Tomislavgrada u pratnji policije.Promet je također bio zatvoren na pola sata.Naše kamere prarile su […]

Pretplatite se