Zastupnički dom izglasao novu Vladu FBiH, Nikšić novi premijer

admin
0 0
Read Time:55 Second

Na današnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine izabrana je Vlada Federacije BiH.
Za je glasovao 51 zastupnik.
Nermin Nikšić novi je premijer Federacije BiH, a njegovi zamjenici ministar financija Toni Kraljević (HDZ) i ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović (SDP). Ministar pravosuđa je Vedran Škobić (HDZ).
poster
Cities – traveling around the world
01:08

00:00
Ministar unutarnjih poslova je Ramo Isak, a ministar energije, rudarstva i industrije Vedran Lakić (SDP). Sanja Vlaisavljević (HDZ BiH) je ministrica kulture i sporta, a ministrica prometa i veza Andrijana Katić.
SDP-ov Nerin Dizdar novi je ministar raseljenih osoba i izbjeglica, a Nedžad Lokmić ministar za pitanja branitelja i invalida. Za ministra zdravstva iz HDZ-a 1990 izabran je Nediljko Rimac, a ministricu obrazovanja i znanosti je Jasna Duraković iz SDP-a.
Uime Naše stranke u Vladi FBiH je Amir Hasičević kao ministar trgovine, a uime NiP-a Adnan Delić kao ministar rada i socijalne politike. Nasiha Pozder (NS) je ministrica okoliša i turizma, Željko Nedić (HDZ BiH) ministar prostornog uređenja, a Kemal Hrnjić (NiP) ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Biciklistička karavana krenula iz Mostara za Vukovar

Više desetaka biciklista iz Mostara i Hercegovine zajedno s kolegama iz Županje krenulo je u petak iz ovoga hercegovačkog središta na biciklističku karavanu prema Vukovaru u znak prijateljstva i poštovanja prema žrtvi grada heroja. Na 500 kilometara dugome putu priključit će im se biciklisti iz više općina u Bosni i […]

Pretplatite se