FBiH bogatija za 315 policijskih službenika

admin
0 0
Read Time:57 Second

Na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova promovirana je 43. generacija polaznika za čin “policajac”.

Obuku za početni čin “policajac” uspješno je okončalo 315 polaznika, od toga njih 37 iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije, 131 iz Srednjobosanske, 17 iz Bosanskopodrinjske i 130 iz Hercegovačko-neretvanske županije.

Tim povodom polaznicima se obratio federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak koji je istaknuo da je ponosan na činjenicu što ispraća 43. generaciju kadeta Policijske akademije Federalnog MUP-a koji su izabrali služiti društvu i biti na strani zakona.

Čvrsto vjerujem da ste vi generacija koja će nas učiniti ponosnima i da ćete vaše dužnosti obavljati savjesno i odgovorno i da ćete pred zakonom sve ljude tretirati jednako. Uvijek se držite slova zakona i radite u interesu svih građana BiH. Vi ste budući policajci kojima je narod dao povjerenje i kojima narod vjeruje, a na vama je da svojim postupcima to povjerenje sačuvate i učvrstite, kazao je ministar Isak.

Ministar je posebno zahvalio rukovoditeljima i stručnom kadru Policijske akademije FMUP-a, kao i pripadnicima županijskih ministarstava unutarnjih poslova, koji su nesebičnim zalaganjem prenijeli dio svog iskustva na buduće policijske službenike.

 

Grude online

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Vlada HNŽ: Stanje sigurnosti u Hercegovačko-neretvanskoj županiji nije ugroženo

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije danas je, na 26. redovitoj sjednici, razmotrila Informaciju Ministarstva unutarnjih poslova o aktualnom stanju sigurnosti na području HNŽ. Obrazlažući Informaciju ministar Marić je istaknuo kako je, unatoč snažnom medijskom eksponiranju pojedinih slučajeva, sigurnosna situacija u Županiji na zadovoljavajućoj razini. Ukazao je na činjenicu kako Ministarstvo unutarnjih poslova, […]

Pretplatite se