Posušje i Velež podijelili bodove

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

FK Velež i HŠK Posušje u petak su na otvaranju 12. kola Premijer lige BiH u Gabeli odigrali utakmicu bez pobjednika – 1:1.

Posušje je bolje otvorilo utakmicu što im se isplatilo u 12. minuti kada je Hanuljak ubacio, a Jović pogodio za vodstvo gostiju.

Primljeni gol je probudio Velež koji je pokušao uzvratiti preko Džankovića, ali Kukić sjajnim reakcijama spašava Posušje.

Mostarci u 27. minuti dolaze do izjednačenja. Prvo je Zajmović pogodio gredu, a u nastavku akcije Halilović postiže sjajan pogodak s 25 metara.

Deset minuta kasnije Velež je mogao i do potpunog preokreta, ali raspoloženi Kukić brani pokušaj Ovčine. Posljednju priliku u prvom poluvremenu imali su gosti u 43. minuti kada je Pavkovićev udarac odsjeo na gredi.

U drugom dijelu je malo pao ritam utakmice. Veliku priliku Velež je propustio realizirati u 63. minuti. Kvakić je šutirao glavom, Kukić obranio, nakon čega Zajmović s par metara pogađa stativu.

Milanović se u 75. minuti našao u dobroj prilici, ali Bogdanović brani njegov pokušaj glavom.

Posušje je u 81. minuti propustilo veliku priliku. Brković je iz jednog prekida ubacio loptu za Begića koji pogađa gredu. Gosti su nakon toga nastavili s pritiscima, u 88. je dobro šutirao Boban, ali Bogdanović brani.

Blagojević je u 90. minuti uputio neugodan centaršut, a Kukić krajnjim naporom loptu šalje u korner. To je bila i posljednja veća prilika na utakmici, piše Jabuka.tv.

Velež u sljedećem kolu gostuje kod Igmana, dok će Posušje ugostiti Tuzla City.

FK Velež: Bogdanović, Zvonić, Pršeš, Ovčina, Hasanović, Ikić, Halilović (od 78. minute Vehabović), Kvakić, Zajmović (od 71. minute Barou), Dejanović, Džanković (od 46. minute Pantelić).

HŠK Posušje: Kukić, Brković (od 87. minute Šilić), Landeka (od 66. minute Milanović), Krišto, Hanuljak, Begić, Jović (od 76. minute Boban), Pavković, Horić, Dadić, Krešić (od 76. D. Begić).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ukrajina podnijela zahtjev za ubrzani pristup NATO-u

Ukrajina je i službeno podnijela zahtjev za članstvo u NATO-u. Ovaj potez komentirao je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij. “Već smo de facto saveznici. De facto, već smo dokazali kompatibilnost sa standardima saveza. Ukrajina podnosi zahtjev za potvrdu de iure, po ubrzanom postupku”, rekao je Zelenskij. Šef NATO-a: Plaćamo cijenu zbog […]

Pretplatite se