Otvoreni Javni pozivi za predlaganje projekata i programa u oblastima kulture i športa za 2024. godinu.

admin
0 0
Read Time:49 Second

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavilo je dva Javna poziva za predlaganje projekata i programa u oblastima kulture i športa za 2024. godinu.

Podsjetimo, na 07. sjednici Vlade Hercegbosanske županije na prijedlog Ministarstva znanosti, prosvjete kulture i športa Hercegbosanske županije usvojene su Odluke o davanju suglasnosti na program utroška sredstava iz tekućih potpora za šport i kulturu za 2024. godinu. Sredstva izdvojena za ovaj dio su 400 000 KM za šport i 300 000 KM za kulturu.

Ovim Javnim pozivima utvrđuju se javne potrebe za koje se osiguravaju sredstva iz Proračuna Hercegbosanske županije, a to su prije svega djelatnosti, poslovi, programi, manifestacije, akcije i projekti u oblastima kulture i športa koja su od značaja za Hercegbosansku županiju.

Ministarstvo će na temelju prispjelih prijava, ocjena, uvjeta i kriterija ovih Poziva dodijeliti sredstva tekućih transfera utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije.

Rok za prijavu prijedloga programa i projekata iz oblasti športa i kulture je 2. srpnja 2024. godine u 16:00 sati.

IZVOR: Vlada HBŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prometna nesreća Tomislavgrad/Mrkodol

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 7:20 u Mrkodolu, na magistralnome putu Tomislavgrad – Posušje. U sudaru osobnih vozila teže je stradao vozač Tourana (1990.) iz Travnika te je upućen u KBC Mostar. Suvozač u tom vozilu (1971.) također je zadobio teže ozljede i liječnička pomoć mu se pruža […]

Pretplatite se