SINERGIJOM I ZAJEDNIŠTVOM DO SNAŽNIJEG GOSPODARSTVA – LIVNO

admin
0 0
Read Time:37 Second

 

U Livnu je održan Poslovni forum livanjske dijaspore i gospodarstvenika Livna pod nazivom “Gradimo Livno Zajedno”. Forum je organiziran u okviru projekta “Diaspora Invest” čiji je cilj uspostaviti čvrste veze lokalne zajednice s dijasporom i gospodarstvenicima kroz stvaranje baze podataka u području gospodarstva, investiranja i razmjene znanja kao i uključivanja dijaspore u lokalni razvoj.

U sklopu programa održana je i Panel diskusija pod nazivom “Kako uspostaviti uspješnu i dugoročnu suradnju s dijasporom” na kojoj su prezentirane uspješne priče suradnje poduzetnika iz Livna s dijasporom, te predstavljeni glavni gospodarski sektori u koje se može ulagati kao i olakšica koje Grad Livno nudi poduzetnicima. Opširnije u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

13 huligana koji su radili nerede u Splitu ide u zatvor na mjesec dana

Sudac istrage Mlađan Prvan u petak navečer je odredio jednomjesečni zatvor za 13 navijača za koje se sumnja da su izazvali nered nakon utakmice Hajduk-Dinamo odigrane na Poljudu u prošlu srijedu, doznaje se od tog suca. “Donio sam odluku o jednomjesečnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela”, rekao je […]

Pretplatite se