Veleposlanik SAD-a Michael Murphy u posjeti Vladi HBŽ-a i predsjedniku Ivanu Vukadinu

admin
0 0
Read Time:35 Second

Danas je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije predsjednik Vlade HBŽ Ivan Vukadin primio na radni sastanak veleposlanika Sjedinjenih Američkih Država NJ.E. Michael Murphy zajedno sa suradnicima, gospođom Courtney Chubb, direktoricom Misije USAID u Bosni i Hercegovini, gospođom Lynda Hinds, politički odjel veleposlanstva SAD, gospođom Svjetlanom Buhovac, mostarski ured veleposlanstva SAD.

Teme sastanka bile su obnovljivi izvori energije, turistički potencijali, te aktualna politička situacija na prostoru Hercegbosanske županije.

Predsjednik Vlade upoznao je veleposlanika s aktualnom političkom situacijom, te o pregovorima koje vodi s izabranim političkim akterima s ciljem uspostavljanja i formiranja nove županijske Vlade.

Veleposlanika Sjedinjenih Američkih Država NJ.E. Michael Murphy zahvalio se predsjedniku Vlade na srdačnoj dobrodošlici i informacijama vezanim za područje Hercegbosanske županije.

Vlada HBŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Hrvatskoj je sve manje nezaposlenih

KRAJEM studenog na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (HZZ) bilo je registrirano 113.250 nezaposlenih osoba, što je 2939 osoba ili 2.5 posto manje nego u studenom prošle godine, pokazuju podaci HZZ-a objavljeni danas. Broj nezaposlenih u odnosu na listopad povećan je za 3361 osobu ili za 3.1 posto. Prema dnevnim podacima […]

Pretplatite se