Duvnjaci u Vukovaru na Danu sjećanja

admin
0 0
Read Time:33 Second

Na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. i 31. obljetnice stradanja Vukovara u Domovinskom ratu sudjelovali su brojni Duvnjaci koji su u Vukovar otišli u vlastitoj režiji ili organizirano. Podsjetimo, Općina Tomislavgrad – Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove i udruge proistekle iz Domovinskog rata Općine Tomislavgrad, organizirali su odlazak u Vukovar i Škabrnju.

Ovoga puta posebno su bili uočljivi Bukovčani koji su svoju zastavu visoko podignuli tijekom hoda u koloni. Također, tu su bili i Stipanićani, Kukušani i mnogi drugi. Svi su složni u činjenici da je vukovarska žrtva nemjerljiva i da se sjećanje na ljude koji su dali svoje živote za našu slobodu nikada ne smije zaboraviti.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Priča o divljem dječaku koji je pronađen na granici BiH, Srbije i Crne Gore osamdestih godina

U šumama Bosne i Hercegovine osamdesetih godina nađen je dječak koji je živio sa vukovima. Lovci su mu dali ime Haris Pućurica. Prije više od 30 godina, točnije 1988. godine, negdje na tromeđi Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, lovci su usred šume ugledali čopor vukova i među njima […]

Pretplatite se