Dalić najavio velike promjene i otkrio gdje je zapelo s Livajom

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 26 Second
Zlatko Dalić komentirao je lošu atmosferu oko i u reprezentaciji Hrvatske nakon dva teška poraza.

Vatreni sada ne ovise sami o sebi i pred njima je teško razdoblje u borbi za Euro.

Imali smo sjajnu situaciju do prije mjesec dana, sada smo napravili dva poraza i ispod svake razine smo odigrali. Zasluženi porazi i situacija nije nimalo ugodna. Ja sam preuzeo odgovornost, ništa nije vodilo da će biti ovako i nisam reagirao. Nisam osjetio situaciju i to je moja pogreška, nisam bio dobar, 

Ovo nam se nikad nije dogodilo, da smo ovako loši u dvije utakmice. U dvije utakmice nismo stvorili niti jednu šansu. Ne bih rekao da je problem u pristupu, možda više je pitanje koliko možemo trenutno, puno igrača ne igra u klubovima. Turska i Wales su imali izostanke, ali mi smo zakazali, svi smo bili loši, od prvoga do zadnjega, započeo je Dalić u razgovoru za Novu TV.

Jesu li neki igrači dobili ispisnicu iz reprezentacije?

Činjenica je da je ovo nedopustivo, moramo tražiti kvalitetnija rjješenja, zadnjih 30 utakmica mi smo izgubili samo dvije, a sad smo izgubili dvije u par dana. Moram napraviti promjene i ima dobrih stvari u porazima.

Napravit ću izmjene, ovo mi je dobrodošlo da donesem neke odluke koje prije nisam donio, ne mogu sada govoriti o imenima i pozicijama. Moram prvo sebe resetirati i analizirati.

Brekalo i Musa?

‘Jednostavno smo svi bili loši, teško je da netko od njih bljesne, cijela je ekipa zakazala, neću o pojedincima preko medija, da je podbacio pojedinac ili dva, lakše bi razgovarali.

Vida u prvih 11?

Imali smo protiv Turske niz grešaka u obrani, Turska je to iskoristila. S Vidom sam htio dobiti na sigurnosti, napraviti ono kao u Katru da pored mladog stavim iskusnijeg.

Je li Martin Erlić bio logičniji izbor, šuti i marljivo čeka priliku?

‘Svi šute i rade. Pokazao je svoju kvalitetu i na njega računamo. Moja je odluka bila da stavim starijeg i iskusnijeg.

Perišić?

Sada se vidi koliko nama fale Perišić i Kramarić, kada ekipa igra loše, onda netko od njih riješi situaciju. Jako su nam nedostajali.

Zašto je Barišić započeo obje utakmice?

Sosa je prešao u Ajax i upao u probleme sa Šutalom jer nije igrao zadnje tri utakmice i to je bio razlog.

Što je rekao Luka Modrić?

Teško je svima nama pao poraz. Podigli smo ljestvicu jako visoko, svima nam je teško palo pa i Luki, možda je to tako trebalo biti. Ja ću iz ovoga izaći s puno više motiva.

Je li oproštaj Marka Livaje poremetio atmosferu?

Meni je žao što o tome pričamo, par dana prije sam ga zvao i poslao poruku, nije mi se javljao i nije mi htio odgovoriti na pozive. Ne znam zašto je puklo između nas. Za par povika s tribine nije razlog za otići. S njim bi bili bolji, da je bio u Ligi nacija, možda bi osvojili, kazao je Dalić za Novu TV.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

POSJET MÜNCHENU - HRVATSKA KATOLIČKA ZAJEDNICA

Posjetili smo hrvatsku katoličku zajednicu München, inače najveću i najstariju hrvatsku katoličku zajednicu na svijetu. U Münchenu se danas nalazi duplo više Hrvata nego li prije deset godina. Više u prilogu:

Pretplatite se