Hrvatski rukometaši protiv Austrije idu po potvrdu sjajne forme na startu Eura

admin
0 0
Read Time:40 Second

Nakon odličnog nastupa protiv Španjolaca, Hrvatska rukometna reprezentacija će danas u 20:30 sati protiv Austrije igrati svoju drugu utakmicu u skupini B.

Bit će to četvrti međusobni dvoboj Hrvatske i Austrije na velikim natjecanjima, a sva tri dosadašnja, dva na EP-u i jedan na SP-u, dobila je Hrvatska. Godine 2010. u Beču bilo je 26-23, 2020. opet u Beču 27-23, a 2015. na SP-u u Kataru 32-30.

“Austrija će biti neugodan protivnik s odličnim pojedincima. Ne trebamo ih se bojati, ali sigurno će biti zahtjevna utakmica. Morat ćemo kontrolirati Huteceka, Bilika i Živkovića. Uz to imaju i vrlo brzu tranziciju, jako su brzi u protunapadima. Čeka nas intenzivna utakmica u kojoj moramo postaviti svoja pravila“, izjavio je ranije na konferenciji za medije izbornik Goran Perkovac.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

KREATIVNA EUROPA ODRŽALA INFO DESK U LIVNU

Kreativna Europa je program Europske komisije za potporu kulturi i audiovizualnom sektoru a Desk Kreativne Europe u Livnu je održao info dan s ciljem prezentacije i prikazivanja potencijala programa Kreativne Europe za BH korisnike te načine i metode prijave. Kreativna Europa promiče i čuva jezične raznolikosti, jača konkurentnost s ciljem […]

Pretplatite se