Nesuđeni vatreni izazvao skandal u Kanadi. Zbog pljuvanja suparnika prijeti mu doživotna suspenzija

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Jedno vrijeme Miljević se spominjao kao potencijalni reprezentativac Hrvatske jer se izjašnjavao kao Hrvat, a zbog djeda rođenog u Banjoj Luci mogao je igrati i za Bosnu i Hercegovinu.

Krilni napadač Matko Miljević dospio je u središte skandala u jednoj amaterskoj kanadskoj ligi nakon što je bez dozvole svog kluba Montreala zaigrao u tri utakmice gdje je zabio šest pogodaka uz dvije asistencije. Jedno vrijeme Miljević se spominjao kao potencijalni reprezentativac Hrvatske jer se izjašnjavao kao Hrvat, a zbog djeda rođenog u Banjoj Luci mogao je igrati i za Bosnu i Hercegovinu.

Miljević je krenuo nogomet igrati u Argentinos Juniorsima, nastupao je za kadetsku reprezentaciju SAD-a, nakon toga i za mladu reprezentaciju Argentine, no kasnije se opet vratio u američku vrstu. U ljeto 2021. godine iz Argentine je ovaj 22-godišnjak prešao u MLS i potpisao ugovor s kanadskim Montrealom za kojeg je u dosadašnjih 45 nastupa postigao tri pogotka i upisao četiri asistencije.

Ove sezone imao je vrlo skromnu minutažu te je odlučio nastupiti u nižoj ligi pod lažnom registracijom, ali je ružnim potezom zapravo otkrio sam sebe. Kanadski mediji tvrde da je za vrijeme susreta play-offa na tribini pljunuo suparničkog igrača, vrijeđao ga na španjolskom jeziku, da bi ga na kraju udario šakom u glavu.

Reagirala je i policija te se ubrzo doznalo o kome je riječ, očekuje se i reakcija Montreala, prijeti mu doživotna suspenzija, a raskid ugovora pitanje je vremena.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nevrijeme napravilo kaos u dijelu Zagreba: Voda izbija šahtove, po ulici se slijevaju fekalije i kišnica

“10 centimetara vode je na cesti konstantno dok kiša pada, kanalizacija i kolektori kiše ne mogu gutati toliku količinu oborine” javlja čitatelj koji je poslao i snimku s ceste. Ukoliko je nevrijeme i kod vas, snimke nam šaljite na dojavi@vecernji.net Jak pljusak praćen grmljavinom zahvatio je šire područje Zagreba oko […]

Pretplatite se