Derbi Lige HNŽ-a humanitarnog karaktera

admin
0 0
Read Time:39 Second
Pod sloganom “Srcem za Jablanicu” u nedjelju će se igrati veliki derbi Lige Hercegovačko-neretvanske županije između Bjelopoljca i Blagaja. Duel desetljetnih rivala koji se natječu u hercegovačkim rangovima već 70 godina, odigrat će se u okviru osmog kola na stadionu “Ograda” u Bijelom Polju s početkom od 15 sati.
Sav prihod od prodanih ulaznica će biti doniran obiteljima stradalih u prirodnoj katastrofi u Jablanici početkom ovog mjeseca. Osim ulaznica po cijeni od 5 KM, svi koji tog dana budu na stadionu Bjelopoljca će moći uplatiti i svoje donacije za Jablanicu, ubacivanjem novca u kutije koje će se nalaziti na stadionu.
“Pozivamo sve navijače, simpatizere, i stanovnike Bijelog Polja i okoline da se pridruže ovoj akciji. Naša pomoć je nečiji oslonac u teškim trenucima”, poručili su iz FK Bjelopoljac.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prvi grad u BiH koji je zabranio traktore, quadove i slična vozila

Na prometnicama u užem gradskom jezgru Sanskog Mosta prekjučer su postavljeni prometni znakovi kojima se zabranjuje promet traktorima i drugim radnim strojevima. Kako saznaju Nezavisne novine, radi se o inicijativi koja se prvenstveno odnosi na promet takozvanih quadova, koji se registriraju kao traktori, ali i drugih vozila koja spadaju u ovu […]

Pretplatite se