Sprema se senzacionalan transfer, jedan od najvećih europskih klubova želi Marcela Brozovića

admin
0 0
Read Time:45 Second

Marcela Brozovića želi Barcelona! Poznati nogometni insajder talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je kako je Barcelona poslala ponudu Interu za Brozovića. Barcelona bi htjela hrvatskog reprezentativca, a zauzvrat bi klub s Camp Noua u zamjenu Talijanima poslao svog veznjaka Francka Kessieja.

Brozović (30) je već osam godina u Interu od dolaska iz Dinama. Ove sezone muči se s ozljedama, upisao je stoga samo deset nastupa u Serie A, ali bio je vrlo bitan igrač u osvajanju brončane medalje reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Kessie (26) je stigao ljetos u Barcelonu iz Milana s kojim je osvojio naslov prvaka. Došao je u Španjolsku kao slobodan igrač, ali se nije uspio nametnuti treneru Xaviju. Ako se ovaj scenarij ostvari, mogao bi se veznjak iz Obale Bjelokosti samo pola godine kasnije vratiti u isti grad, ali u rivalski klub.

Obojica igrača su pod ugovorima sa svojim sadašnjim klubovima do 2026. godine.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U BiH svaki punoljetan građanin dužan više od 3000 KM

I dok je potrošačka košarica sve bliža iznosu od 3000 KM, prosječne plaće nisu dovoljne kako bi te troškove pokrile ni 50 posto, a živjeti se mora. Građani su primorani snalaziti se, neki posežu za dizanjem kredita, a neki ulaze u minus na računima. Koriste prekoračenja Prema posljednjim podacima, građani […]

Pretplatite se