Večeras opet kiša, pogledajte kakvo će vrijeme biti idućih dana

admin
0 0
Read Time:50 Second

U večernjim satima Praznika rada očekuje se promjena vremena i kiša u većem dijelu Bosne i Herecegovine. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni.

Sutra oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Intenzivnije padavine se očekuju u južnim i jugozapadnim područjima. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 13 do 19, na jugu do 22 stupnjeva.

U srijedu također oblačno vrijeme s kišom.
Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stupnjeva.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim i istočnim područjima uz nešto više oblaka može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na jugu do 13, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Počinje sezona krpelja: Evo gdje obitavaju i kako se zaštititi

S toplijim danima sve više ljudi boravi u prirodi, osobito među niskim raslinjem, gdje je najveći rizik od mogućeg kontakta s krpeljima. Sezona njihove najveće brojnosti je u proljeće i rano ljeto, tijekom travnja, svibnja i lipnja, piše Hrvatski medijski servis. Što su krpelji? Na stranicama Hrvatskog zavoda za javno […]

Pretplatite se