OTVORENJE HODOČASNIČKE STAZE CAMINO MEĐUGORJE

admin
0 0
Read Time:56 Second

U samom središtu Međugorja, u dvorani Ivana Pavla II., u prostoru župe sv. Jakova, održana je konferencija za medije u povodu najave otvaranja hodočasničke staze „Camino Međugorje“ od 12. – 14. travnja 2024. godine, a čiji je organizator „Bratovština sv. Jakova“, Bosna i Hercegovina.

Ova nova dionica je dio europske mreže Puteva sv. Jakova koji vode prema krajnjem cilju – svetištu sv. Jakova u Santiago de Composteli. On se sastoji od čitave mreže hodočasničkih puteva diljem Europe koji se spajaju i vode prema grobu sv. Jakova u Santiago de Compostelu (španjolska Galicija) te je ove godine Camino prešlo 460.000 ljudi.

Potpredsjednica Udruge gospođa. Luca Bajkuša upoznala je nazočne s rutom Camino Međugorje, koja kreće u petak 12. travnja iz Međugorja prema Ljubuškom. U svom izlaganju potpredsjednica Udruge osvrnula se na samu dionicu koju će hodočasnici preći tijekom tri dana, znamenitosti koje će moći vidjeti putem do odredišta i zaključila kako će sudionici biti oduševljeni Caminom Međugorje zbog bogatstva sadržaje koje pruža.

SVI KOJI ŽELE SUDJELOVATI NA OVOM HODOČAŠĆU MOGU SE JAVITI NA BROJ: +387 63 360 936

Više pogledajte u prilogu:

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

32. OBLJETNICA PADA KUPRESA

10.travnja 1992.godine tragično je završila bitka za Kupres. 32. godine nakon pada Kupresa dostojanstveno se odaje počast poginulim, nestalim i umrlim braniteljima koji su svoje živote žrtvovali za slobodu hrvatskog naroda. Polaganju vijenaca i paljenju svijeća u Kupreškom polju prethodila je hrvatska himna, a predstavnici Grada Vukovara s obiteljima poginulih […]

Pretplatite se