Ništa od prenošenja neradnog dana na ponedjeljak

admin
0 0
Read Time:47 Second
Federalno ministarstvo rada i socijalne politike povodom Dana državnosti BiH obavještava državna tijela, poslodavce i zainteresiranu javnost da se obilježavanje državnog praznika Dana državnosti koji pada u subotu ne prenosi na sljedeći radni dan.

Naime, utvrđeno da je 25. studenoga – Dan državnosti BiH, te da na taj dan državna tijela, poduzeća i druge pravne osobe ne rade te se shodno tome državni praznik obilježava samo jedan dan i to na dan državnog praznika.

Kako ove godine praznik pada u subotu, to će 25. studenoga 2023. biti neradni dan za ona državna tijela, poduzeća i druge pravne osobe koje rade subotom.

Shodno navedenom, a imajući u vidu da se Dan državnosti BiH obilježava samo na dan praznika, te da navedenim zakonom nije predviđeno prenošenje obilježavanja tog praznika na neki drugi dan, to će se spomenuti državni praznik u tekućoj kalendarskoj godini obilježiti u subotu, 25. studenoga, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

jabuka.tv  Foto: Freepik

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH u tri godine dobiva milijardu eura od EU - ako bude provodila reforme

Bosna i Hercegovina bi trebala u sljedeće tri i pol godine od Europske unije dobiti oko milijardu eura u sklopu regionalnog projekta koji u Bruxellesu nazivaju Plan rasta za zapadni Balkan, doznaje Večernji list. Oko 300 milijuna eura iznosila bi grant sredstva, a oko 600 iznimno povoljni zajmovi. Riječ je […]

Pretplatite se