Poraz seniora HKK Tomislav na gostovanju kod Troglava

admin
0 0
Read Time:40 Second
Susjedski derbi koji se nije igrao dugo godina u seniorskoj kategoriji pripada zasluženo momčadi Troglava. Iako utakmicu otvaramo bolje te do pred kraj prve četvrtine imamo blagu prednost, ali je ne uspijevamo zadržati i domaćini odlaze s prednošću od 16:13 na kratki odmor. U drugoj četvrtini sasvim drugačija slika, domaćini preuzimaju inicijativu, gdje mi ne uspijevamo iskontrolirati skok u obrani, što nas košta i odlazimo rezultaom 40:26 na poluvrijeme.
U treću četvrtinu ulazimo sa značajno više energije i odlučnosti, te se nekoliko puta vraćamo ispod -10. Ali dalje od toga nismo uspjeli. Konačni rezultat glasi 71:56 u korist domaćina i ovim putem čestitamo im na pobjedi.
Mi se okrećemo sljedećoj utakmici, ovog puta protivnici su prošlogodišnji pobjednici lige Herceg-Bosne momčad HKK Rame. Utakmica se igra za vikend.
Tomislavcity
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovakav pad cijena nafte nije zabilježen još od 2018. godine

Na svjetskim su tržištima cijene nafte pale i prošloga tjedna, sedmoga zaredom, jer je zbog slabosti gospodarstava moguć daljnji pad potražnje za ‘crnim zlatom’. Na londonskom je tržištu cijena barela prošloga tjedna pala 3,9 posto, na 75,84 dolara, dok je na američkom tržištu barel pojeftinio 3,8 posto, na 71,22 dolara. […]

Pretplatite se