Novogodišnja noć u BiH bez snijega, u Hercegovini moguća kiša

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
U nedjelju se u većem dijelu Bosne i Hercegovine očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).
U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne postupno naoblačenje. Po kotlinama Bosne i uz riječne tokove prije podne magla ili niska naoblaka. Tijekom noći kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka od dva do osam, na jugu do deset, a dnevna od osam do 14, u sjevernim područjima Bosne do 16 stupnjeva.
Na planinama tijekom noći umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Temperature zraka između nula i četiri stupnja.
U ponedjeljak, pretežno oblačno vrijeme sa kišom ili lokalni pljuskovima u većini područja. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, na jugu i sjeverozapadu Bosne do 13, a dnevna od osam do 14 stupnjeva.
U utorak, pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje poslije podne. U jutarnjim satima i dio prijepodneva kiša se očekuje u Hercegovini, centralnim, istočnim i jugozapadnim područjima Bosne. Na planinama je moguć snijeg. Jutarnja temperatura zraka od dva do osam, na jugu do 11, a dnevna od šest do 12, u južnim i sjevernim područjima Bosne do 14 stupnjeva
U srijedu, pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka od četiri do deset, na jugu i sjeveru zemlje do 12, a dnevna od šest do 12, na jugu do 14 stupnjeva.
bljesak.info Foto: Pixsabay
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Demografski slom BiH može se izbjeći, neke županije prkose trendu

Unutar BiH, a poglavito u posljednjih nekoliko mjeseci, postoje naznake koje idu suprotno ovim trendovima te upućuju na to da potezi vlasti, od izravnih demografskih mjera pa do posrednih, daju rezultate. Procjene Europske komisije prema kojima Bosnu i Hercegovinu čeka pravi demografski potop u desetljećima koja slijede alarm su za […]

Pretplatite se