23_ NI OVO NIJE BIJA MOJ DAN BRAĆA PO ORUŽJU

admin
0 0
Read Time:52 Second

“23_ NI OVO NIJE BIJA MOJ DAN” održano je predstavljanje knjige ratnog puta Ante Čokolića. Važan dio njegove mladosti od 19. do 23. godine života bio je tako snažno prožet svim ratnim strahotama ali i svim povijesnim uspjesima i ostvarenjima u kojima je i sam aktivno sudjelovao na prvoj crti obrane, te je sasvim jasno da je to izravno ostao vječni pečat Čokolićevog života.

Osim svog ratnog puta opisao je i put svih onih koji su bili s njim. Nisu bili pogotovo u početku učeni vojnici, bili su mladi momci iz različitih mjesta, uglavnom iz sela Dalmatinske zagore i Hercegovine, koji su tužnom i grubom sudbinom spojeni zajedno.

Jedan od motiva ove knjige je prenijeti djeci sve što su prošli i proživjeli, sve strahote rata u nadi da ih oni nikada neće doživjeti i proći. Želja je prenijeti svjesnost da su slobodu koju sada imaju i koju uživaju krvlju, dijelovima tijela, zdravljem, suzama i znojem platili braća po oružju njihova oca ne tako davno. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo su najplaćeniji poslovi koje možete raditi i bez fakultetske diplome

Često napraviti značajan korak u karijeri podrazumijeva vraćanje u školske klupe. No, s obzirom na astronomske troškove visokog obrazovanja i vremenski angažman potreban za fakultet, nije iznenađenje da mnogi ljudi traže način da se istaknu bez diplome. Fakultet i dalje ostaje najbolji način za poboljšanje vašeg potencijala za zaradu, ali […]

Pretplatite se