RADOM NA TRŽNICI ODGOJIO SAM I ODŠKOLOVAO DJECU KOJA DANAS RADE SA MNOM

admin
0 0
Read Time:46 Second

Na čapljinskoj veletržnici u Tasovčićima pokraj Čapljine posjetili smo Grgu Matića koji već 27 godina radi na ovoj veletržnici.

Zanat je, kaže, započeo u ranoj mladosti prodajući s majkom na metkovačkoj veletržnici proizvedeno voće i povrće.

Nakon što je nekadašnji gigant “Razvitak” iz Metkovića, u kojem je bio zaposlen, klonuo, posvetio se poslu na veletržnici u Tasovčićima prodajući svoju i robu od drugih proizvođača koju otkupljuje još od 1997. godine ali zahvaljujući u mladosti stečenom iskustvu, nije mu bio problem prilagoditi se novom “biznisu”.

U intervju za našu televiziju Grgo nam je ispričao kako je bilo prije na tržnici a kako je sada, s kojim domaćim proizvodima je započeo prodaju na tržnici a koje sve raznolike proizvode nudi njegov štand. Također, ispričao nam je kako je radom na ovoj tržnici odgojio i odškolovao djecu koja danas rade s njim. Više o životnoj priči Grge Matića u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PROVJERILI SMO CIJENE NA VELETRŽNICI U TASOVČIĆIMA POKRAJ ČAPLJINE

Na tržnici u Tasovčićima pokraj Čapljine od igle do lokomotive, a mi smo provjerili cijene te s kojim problemima se susreću trgovci na ovoj veletržnici.   A petak je dan za ribu. Upravo s jednim trgovcem razgovarali smo o najvećim problemima s kojima se trgovci nose kao i kako je […]

Pretplatite se