Uspješan start Dodiga i Krajiceka u Napulju

Domagoj
0 0
Read Time:42 Second

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner, Amerikanac Austin Krajicek, pobjednički su otvorili nastup na ATP turniru u Napulju gdje su postavljeni za prve nositelje.

U meču prvog kola Dodig i Krajicek su svladali španjolske tenisače Pedra Martineza i Bernabea Zapatu Mirallesa 6-3, 6-2.

Dodig i Krajicek su meč otvorili vodstvom 3-0. Potom su se Martinez i Zapata Miralles vratili na 3-3 samo da bi hrvatsko-američka kombinacija napravila novi niz od tri gema te tako dobila prvi set 6-3.

U drugom su Dodig i Krajicek odmah napravili break, a kod vodstva 3-2 su došli do novog niza od tri gema za konačno slavlje 6-3, 6-2.

U idućem kolu Hrvat i Amerikanac će igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Argentinac Cachin i Španjolac Carballes Baena protiv domaćeg para Napolitano i Pellegrino.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Srušen je rekord Premier lige, igrač Liverpoola trčao 38 km/h

Napadač Liverpoola Darwin Nunez postao je sinoć igrač koji je ostvario najveću brzinu u povijesti Premier lige. U jednom od sprinteva u utakmici protiv West Hama Nunez je trčao brzinom od 38 kilometara na sat. Dosadašnji rekorder bio je Kyle Walker, branič Manchester Cityja, koji je u lipnju 2020. godine […]

Pretplatite se