Srušen je rekord Premier lige, igrač Liverpoola trčao 38 km/h

Domagoj
0 0
Read Time:34 Second

Napadač Liverpoola Darwin Nunez postao je sinoć igrač koji je ostvario najveću brzinu u povijesti Premier lige. U jednom od sprinteva u utakmici protiv West Hama Nunez je trčao brzinom od 38 kilometara na sat.

Dosadašnji rekorder bio je Kyle Walker, branič Manchester Cityja, koji je u lipnju 2020. godine trčao brzinom od 37.8 kilometara na sat. Na trećem mjestu je Wolverhamptonov Adama Traore s brzinom od 37.78 kilometara na sat, piše Index.hr.

Liverpool je 23-godišnjeg Nuneza doveo ovog ljeta iz Benfice za 80 milijuna eura. Urugvajski napadač je sinoć zabio jedini gol na utakmici protiv West Hama, a ove sezone je postigao ukupno pet golova za momčad s Anfielda.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Njemačka pozvala Srbiju da uvede sankcije Rusiji i uskladi vizni sustav s EU-om

Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock pozvala je u petak u Berlinu Srbiju da uskladi svoju zajedničku i sigurnosnu politiku s Europskom unijom, što se posebice odnosi na uvođenje sankcija Rusiji, te je istodobno najavila potpisivanje sporazuma o olakšanom kretanju na zapadnom Balkanu. “Snažno podržavam nadolazeću srpsku vladu da poveća […]

Pretplatite se