Općina Tomislavgrad organizira odlazak u Vukovar i Škabrnju

admin
0 0
Read Time:44 Second

Općina Tomislavgrad – Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove i udruge proistekle iz Domovinskog rata Općine Tomislavgrad, organiziraju odlazak u Vukovar i Škabrnju povodom obilježavanja 31. obljetnice – Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, koji se obilježava 18. studenoga.

Za Vukovar je osigurano prenoćište, a polazak je u četvrtak 17.11. 2022. u 6 sati ujutro sa autobusnog kolodvora, a povratak u petak navečer.

Polazak za Škabrnju je u petak 18.11. 2022. u 6 sati ujutro sa autobusnog kolodvora.

Molimo sve zainteresirane da se jave osobno u Službu za pitanja branitelja i zajedničke poslove općine Tomislavgrad, soba broj 8. do 10.11.2022. godine. Kod prijave potrebno  je  donijeti putovnicu ili hrvatsku osobnu  i OIB.

Broj mjesta je ograničen. Hranu i vodu treba ponijeti sa sobom, navode u Općini Tomislavgrad.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Za uređenje i opremanje Općinskog suda u Tomislavgradu 290 tisuća KM

Vlada Hercegbosanske županije na današnjoj je sjednici u Livnu usvojila Uredbu o Uredu za borbu protiv korupcije Hercegbosanske županije. Ovom Uredbom osniva se i utvrđuje djelokrug rada i nadležnosti Ureda za borbu protiv korupcije kao samostalne upravne organizacije u Hercegbosanskoj županiji, uređuje upravljanje i rukovođenje Uredom, kao i druga pitanja […]

Pretplatite se