Roditelji u Grudama ovaj mjesec ne moraju plaćati vrtić

admin
0 0
Read Time:40 Second
U cilju održavanja i razvoja predškolske djelatnosti u proračunu Općine Grude su osigurana sredstva za potporu obiteljima s djecom rane i predškolske dobi.

U tu svrhu Općina Grude je uplatila sredstva na žiro račune vrtića na ime troškova boravka djece u svim grudskim dječjim vrtićima za mjesec svibanj 2024. godine.

Naime, u travnju je objavljen javni poziv za raspodjelu financijskih sredstava dječjim vrtićima na području općine Grude.

Kako je tada priopćeno, svrha ove mjere je poticanje uključenosti i obuhvaćenosti predškolske djece u programe ranog i predškolskog odgoja.

Na javni poziv su se mogli javiti dječji vrtići koji provode verificirane programe cjelodnevnog i poludnevnog boravka, a registrirani su na području općine Grude.

Mjera je ostvarena na način potpunog podmirenje troškova boravka djece u dječjim vrtićima za mjesec u kojem se nalazimo.

jabuka.tv Foto: Unsplash

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Želite brzo pripremiti pizzu? Evo kako napraviti tijesto koje se ne mora dizati

Kada ste u žurbi, a jede vam se pizza, pripremite tijesto koje se ne mora dizati Tijesto za pizzu koje se ne mora dizati odličan je izbor za lagani obrok kada nemate vremena. Treba vam nekoliko sastojaka i dobit ćete savršeno tijesto za pizzu. Recept za pizzu bez dizanja tijesta […]

Pretplatite se